De ce să joci paintball iarna

De ce să joci paintball iarna

Te-a întrebat vreodată cineva de ce să joci paintball iarna? Dacă ești o persoană mai friguroasă, cu siguranță ai răspunde că e prea frig sau cine știe ce alte motive se mai pot găsi. Sau poate că nu te interesează dacă plouă sau ninge și toată lumea stă înăuntru, dar numai tu te trezești să ieși și să stai în frig. 

Asta înseamnă să fii nonconformist și să lași deoparte efectul de turmă. Iar dacă ești de părere că nu se cade să joci iarna paintball, îți dăm câteva răspunsuri la întrebarea de ce să joci paintball iarna.

 

De ce să joci paintball iarna?

 

1. Faci mișcare

O, da! O dată cu gândul că urmează relaxarea și îmbuibarea de sărbători se risipește orice alt gând de a face mișcare. Cu atât mai mult, mișcarea e foarte importantă pentru că suntem obișnuiți să mâncăm tot ce ne poftește ochii și uităm să ne menținem.

De ce să joci paintball iarna

 

2. Prietenii sunt mai disponibili

E adevărat că în timpul anului, toată lumea fuge într-o parte și într-alta, nimeni nu mai are timp de ieșit cu prietenii chiar dacă avem tehnologie. Cu ocazia sărbătorilor și a zilelor libere, altfel stă treaba. Dacă ești pe fază să organizezi din timp ieșirea vei găsi prieteni disponibili. Contactează-i din timp!

De ce să joci paintball iarna

 

3. Distracția e garantată

Categoric! Tot felul de situații amuzante pot să apară în acest sezon rece. Mai vezi cum alunecă câte un jucător care nu e atent și trece în fugă peste porțiuni înghețate pe teren și multe alte faze comice. Dar, în principiu, când joci paintball tot timpul te distrezi.

De ce să joci paintball iarna

 

Nu te lăsa influențat de vreme sau de alte circumstanțe și vino să trăiești adrenalina cu SDG Paintball Galați! Ca să nu te ia prin surprindere vremea vezi ce trebuie să iei și la ce să fii atent când mergi la paintball!