Cum să joci paintball iarna

Cum să joci paintball iarna

Dacă vara nu-i ca iarna atunci nici paintball nu poți juca pe timp de iarnă la fel ca vara. Există multe persoane care nu fac diferența dintre vară și iarnă când vine vorba de paintball. Nu prea se gândesc la întrebarea „Cum să joci paintball iarna?”

Pentru ei, realitatea se face simțită pe teren doar în timpul jocului. Atunci simt cum le amorțesc degetele și arma de paintball nu mai funcționează așa cum trebuie. Iată câteva idei despre cum să joci paintball iarna!

 

Cum să joci paintball iarna?

 

1. Îmbracă-te mai gros!

E adevărat că la paintball ești într-o continuă mișcare și crezi că te încălzești în timp ce joci, dar dacă trebuie să stai într-un ascunziș câteva momente, frigul și amorțeala stau gata să te viziteze.

Nu uita să iei mănuși, căciulă, pantaloni groși, haină groasă și câteva perechi de șosete pe care să le schimbi în timpul pauzei, îți va păstra căldura la picioare mai bine.    

Cum să joci paintball iarna

 

2. Curăță arma de paintball mai des!

Șterge acea substanță uleioasă de pe armă care rămâne de la bile și folosește arma curată pentru o acuratețe mai bună.

Cum să joci paintball iarna

 

3. Hidratează-te!

Acest lucru e valabil și iarna. Deși nu simți nevoia să bei apă, trebuie să rămâi hidratat la fel ca vara. Bea mai multă apă și alte lichide înainte să mergi la paintball, dar și în timpul jocului e bine să te hidratezi.

Cum să joci paintball iarna

 

4. Ai grijă la teren!

În ce sens? Dacă vremea e geroasă există porțiuni de alunecuș cu gheață sau umezeală și e mai dificil să te miști pe teren. Trebuie să fii mai precaut și să te adaptezi condițiilor de sezon rece.

Cum să joci paintball iarna

 

Dacă nu vrei să rămâi dezamăgit după o tură de paintball pe timp de frig, poți lua în considerare și aceste aspecte menționate mai sus.

Când nu te oprește nici frigul să joci paintball înseamnă că trăiești acest joc nu doar cu trupul ci și cu sufletul. Trăiește adrenalina cu SDG Paintball Galați!