cum sa folosesti arma de paintball

Cum să folosești arma de paintball

Poate ți-a arătat cineva cum să folosești arma de paintball, dar ca să tragi foarte bine cu ea trebuie să știi și cum să ții de ea corect. Care sunt pașii de bază în folosirea armei de paintball? Iată mai jos 3 reguli de bază!

 

Cum să folosești arma de paintball?

 

1. Poziția armei

După ce ai luat arma în mână, apasă rezervorul pe umăr, e bine să folosești mâna mai puternică. Cealaltă mână folosește-o ca să fixezi butoiașul. Cu cât simți arma mai stabilă în mâini, cu atât o poți mânui mai bine și vei avea o precizie mai bună.

Cum să folosești arma de paintball

 

2. Ochirea corectă

Din instinct îți vine să închizi un ochi și apoi să tragi cu arma. Acest obicei e foarte periculos pentru că nu ai vizibilitate totală, iar inamicul, care stă ascuns, te poate ținti ușor. E recomandat să ții arma puțin sub nivelul ochilor astfel încât să poți vedea peste butoiaș. În acest fel vei putea ochi și o țintă în mișcare. 

Cum să folosești arma de paintball

 

3. Cum să tragi corect cu arma

Pentru o acuratețe bună, arma de paintball poate să tragă până la 91 de metri distanță. La o distanță mai mare își va pierde din acuratețe. Depinde de tine cum discerni distanța pe teren în timpul jocului. Fii precaut și analizează fiecare mișcare de pe teren ca să nu tragi în gol prea mult!

 

Ca să devii un jucător bun ai nevoie de timp, timp în care să exersezi și să aduni experiență. Nu poți ținti bine la paintball cât ai pușca din degete, ai nevoie și aici de timp și multe jocuri. Vino să exersezi cu SDG Paintball Galați.