cum sa alegi arma potrivita pentru paintball

Cum să alegi arma potrivită pentru paintball

Dacă ești fan paintball și vrei să ai propria armă de paintball e bine să te informezi de ce ai nevoie. Alegerea unei arme de paintball contribuie la modul în care joci, ori câștigi performanță ori ajungi să joci mai rău și nu știi de ce. Iată cum să alegi arma potrivită pentru paintball!

 

Cum să alegi arma potrivită pentru  paintball:

 

1. În primul rând Google search

Ca să vezi câte tipuri de arme sunt, iar acolo vei găsi o grămadă de modele. Chiar dacă ți-ai pus ochii pe câteva, nu știi dacă sunt potrivite pentru tine sau nu.

 

2. Brand-ul

Există câteva mărci de arme pentru paintball destul de bune și foarte cunoscute: Tippmann, Empire, Planet eclipse, Spyder, Dye etc. Tippman e una dintre cele mai cunoscute mărci, datorită rezistenței și siguranței armei.

 

3. Arme potrivite în funcție de nevoi

a. Armă de paintball pentru începători – dacă vrei să ții confortabil în mână o armă și de calitate care să se poată prelungi în funcție de utilizator, fără foc automat și să nu fie foarte grea ci ușor de folosit,  atunci Tippmann Cronus e modelul cel mai potrivit de armă.

Cum să alegi arma potrivită pentru paintball

 

b. Armă de paintball pentru începător spre intermediar – ca să tragi mai repede fără să folosești un model electro-pneumatic care e și mai scump, atunci Tippmann A-5 e cea mai bună variantă. Foarte rezistentă și cu precizie extrem de bună până la o distanță de 12 m.

Cum să alegi arma potrivită pentru paintball

 

c. Armă de paintball pentru jucători cu experiență – poate îți dorești o armă puternică și sigură cu care să tragi ușor și să aibă o fiabilitate sigură, cu un design plăcut, atunci îți recomandăm Tippman TMC Magfed.

Cum să alegi arma potrivită pentru paintball

 

Arma reprezintă extensia mâinii tale, iar dacă ai ales o armă nepotrivită nu poți aștepta să faci progrese.

În acest sens, trebuie să alegi cea mai potrivită armă care să te ajute să nu stagnezi, dimpotrivă să-ți îmbunătățească îndemânarea. Te așteptăm să trăiești adrenalina cu SDG Paintball Galați!