Altfel de paintball

Altfel de paintball

O data aparut un joc, acesta poate suferi unele schimbari cu timpul. Se adauga, de exemplu, alte reguli sau unele extensii. Iata ca nici pantball-ul nu e scutit de unele schimbari. Vezi mai jos cum s-au gandit oamenii sa joace un altfel de paintball!

 

Altfel de paintball

 

1. Paintball cu policitieni

Acest joc virtual de paintball cu politicieni e destul de captivant. Ai posibilitatea sa vezi care e mai bun pe campul de lupta la paintball. Un joc in care poti sa pui la incercare ce poate sa faca fiecare politician. 

Altfel de paintball

 

2. Paintball cu drone

O idee destul de buna pentru acest joc. In campul aerian, singurele arme care pot fi folosite sunt dronele. Acestea au atasate de ele bilele de paintball chiar deasupra dronei, iar sub aceasta sunt conectate armele. Aceasta metoda e foarte buna pentru un joc de paintball in munti.

Altfel de paintball

 

3. Paintball cu sabii

Nu e recomandat decat pentru fanii Star Wars sau Lord of the Rings. Sabiile pentru paintball au varful si marginea acoperite cu un fel de tesaturi care au in ele vopsea. Scopul e sa atingi oponentul cu sabia, iar acesta va fi marcat. Aceasta evolutie in tehnologia paintball-ului va  atrage multi fani.

4. Paintball cu yoga

Se presupune ca in timpul pauzelor de joc, yoga va fi o metoda de formare a echipei, o misiune speciala in care echipa isi dezvolta capacitatea de aparare cu ajutorul meditatiilor si a puterii yoga. Are efect sau nu, ramane de vazut!

 

Altfel de paintball

 

Cu timpul, paintball-ul sigur va cunoaste si alte schimbari, dar cert este ca adrenalina ramane aceeasi. Ce inventie crezi ca va urma pentru paintball?!