Reduceri colorate cu abonamentul SDG Paintball Galați! 60% reducere la a 10-a intrare! Abonează-te acum!

Abonament paintball
Abonament Paintball

Regulament Abonament Paintball

  1. Valabilitate: abonamentul e valabil pe o singură persoană, nu pe echipă. Nu poți folosi abonamentul unui prieten dacă nu deții unul. În schimb, poți să ceri un abonament când ajungi la paintball.
  2. Limita maximă: 10 intrări/rezervări. Fiecare persoană care deține acest abonament, valabil 1 an, nu-l poate folosi pentru alte oferte. Abonamentul este separat față de celelalte oferte!
  3. Reducerile: nu se acumulează! De exemplu, reduceri de la alte oferte pe care le avem pe site sau dacă îți faci rezervarea pe site, reducerea de 15% nu se ia în calcul! Abonamentul nu se folosește pentru alte oferte cu reduceri din site!
  4. Valabilitatea abonamentului: 1 an! Dacă dorești să-ți prelungești abonamentul, ne poți contacta la numărul de telefon 0744 206 956 sau prin email la adresa [email protected]!
  5. Regulament minori: minorii între 16-18 ani trebuie să aibă acordul scris al părinților! Când vii la paintball trebuie să prezinți și acordul părinților.
  6. Număr persoane: pentru fiecare joc sunt acceptate minim 6 persoane. Recomandăm acest număr deoarece nu se poate juca într-un număr mai mic.
  7. Reducerile pentru abonament: pentru primele 3 intrări ai 20 % reducere, de la a 4-a până la a 9-a intrare ai 30% reducere, iar la a 10-a intrare ai 60% reducere.

Abonează-te la adrenalină!